Tällä hetkellä yrityksellä on kuorma-autoja yhteensä 12 kappaletta, joista kaksi sorayhdistelmää sekä betoninkuljetusautoja, joista kolme on varustettu betoninpumppauslaitteistolla sekä yhdessä on hihnapurkulaite. Lisäksi yhtiöllämme on oma  Volvo L120-pyöräkuormaaja vaakauslaitteella. Vaakamme on Tamtronin toimesta vaakitettu säännöllisesti.  Taksina on Mercedes Benz E 220.

KASETTI, REKKA, NUPPI ?

Kasettiautoksi sanotaan kuorma-autoa, jonka päällä on lava ja perässä perävaunu, jonka päällä on myös ”liikkuva” lava.
Kun kuormaa puretaan, kipataan ensin auton päällä oleva lava jonka jälkeen auto peruutetaan perävaunun eteen ja ohjataan lavat sisäkkäin.
Kasettilava kulkee auton lavan sisälle kiskoja pitkin. Lavat lukitaan ja uusi kippaus voi alkaa.

Rekka on yhdistelmä, jossa on kuorma-auto ja sen joko perässä perävaunu vetoaisan päässä tai puoliperävaunu, joka on osaksi vetopöydän päällä kiinni kuorma-autossa.

Nupiksi sanotaan kuorma-autoa, jossa ei ole perävaunua.

KUORMA-AUTOT SORAN KULJETUKSEEN

Sorapuolella asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme ovat mm. rakennusliikkeet, koneurakoitsijat, kuljetusliikkeet, kaupunki, kunnat, tiehoitokunnat, taloyhtiöt, erilaiset järjestöt, yksityiset rakentajat yms.

Savon Kuljetukseen liityimme vuonna 2009.

Kuvassa toisen sorayhdistelmämme auto, Scania 144.

Kasettiyhdistelmiä on tarvittaessa kolme kappaletta. Pääasiallinen sorantoimitus tapahtuu neliakselisella Scania 164 ja kolmiakselisella kärrillä sekä Scania 144 kasetilla. 

BETONINPUMPPAUSAUTO

Betoninpumppaustyö vaatii erikoisosaamista. Kuljettaja ohjaa kaukosäätimestä putken haluttuun kohteeseen. Putken ylettävyys on autossamme 28 metriä. Pumppaus on helppo ja vaivaton tapa myös pientalorakentajille saada betoni oikeaan paikkaan tarkasti. Pumppuauto on kohteessa koko valun ajan ja mahdollinen lisäbetoni toimitetaan toisella säiliöautolla pumpulle.   Valmisbetonit toimitamme Ruduksen Savonlinnan tehtaalta sekä kalustomme liikkuu myös muilla paikkakunnilla. Betonia ajamme myös esim. Lappeeenrannassa, Imatralla, Kiteellä työtilanteiden ja tarpeiden mukaisesti. Kaikissa autoissamme on useita kameroita sekä peruutushälyttimet, jotka lisäävät työturvallisuutta huomattavasti.

TAKSI PALVELEE

Taksimme palvelee luotettavasti ja joustavasti. Myös sopimushinnoin.
Kuljettajamme on Erkki Hirvonen.

SUORA TAKSINUMERO

0500 653 265